Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

KAMILLE te-kapsel NYHET!!

BANDOLERO TE-KAPSLER

Bandolero KAMILLE-TE er basert på naturlige ekstrakter av kamilleblomster, en velduftende og aromatisk infusjon som holder alle naturlige egenskaper intakte under vår produksjonsprosess. Naturlig avslappende følelse oppnås, er den klar på et øyeblikk med våre unike kapsler. 

100% komposterbare kapsler som er kompatible med Nespresso * -systemet

kr 39.00
2-4 dager
Beskrivelse

BANDOLERO TE-KAPSEL

NYHET!

Nå kan du nyte en kopp CAMOMILLE-TE på et øyeblikk, rett fra kapselmaskinen din. Teen med velkjente egenskaper i behold med ny teknologi som gir deg smaken du forventer - og uten at du blir gjenstand for å drikke fra plast eller alumunium som belaster miljøet. Kapselen kan kastes rett i komposten da de er laget av mais.

Pakken inneholder 10 kapsler klar til bruk. Veil butikkpris kr. 79,- 

KJØP NÅ HER FOR KUN 39,- PER PAKKE A 10 STK !! Dette gjør vi for at du skal få sjansen til å nyte en sunn velsmakende te laget på en måte som er til glede for deg selv og miljøet. 

UNN DEG EKTE ITALIENSK KVALITET. Don't mess with the taste - don't mess with the waste !

Produktdetaljer
Sist vist
kr 39.00
Bandolero KAMILLE-TE er basert på naturlige ekstrakter av kamilleblomster, en velduftende og aromatisk infusjon som holder alle naturlige egenskaper intakte under vår produksjonsprosess. Naturlig avslappende følelse...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
SORT TE
Salg
Vis mer
kr 39.00
Sort te / Black tea capsule, 10 pakning Te og urtete / sort te. Sitron, svart teSvart sitronteBandolero sitron svart te er en tidløs klassiker, ideell til frokost og ettermiddagspauser.Bladene er nøye valgt ut fra...

Meny

Innstillinger