Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

3 par BAMBUS sokker

3-pakning med bambussokker. Unik kvalitet som bør oppleves.

Nå kan du få kjøpt sokker laget av ekte bambus. Det kan absolutt anbefales da det er massevis med fordeler for deg og miljøet. Du merker forskjellen fort, og du kommer til å elske disse sokkene. Ypperlige business-sokker! Perfekte også til sport og fritid. Sokkene er en klar vinner og et førstevalg også til lange arbeidsdager.

Pris er per 3 par.

Størrelsevalg

39-42 og 43-46

kr 199.00
Farge
  • Sort/grå
Størrelse
  • 39-42
  • 43-46
Beskrivelse

Bambus absorberer 3-4 ganger bedre en bomull. Pakket i 3-pak med 3 ulike flotte og eksklusive anker-design. Tysk toppkvalitet merkevare.

Visste du dette om bambus? Utmerket for følsomme og tørre føtter Bambusfiber i tekstiler gir et svært mykt og følsomt stoff ikke helt ulikt silke. Dessuten er det allergivennlig, noe som passer deg med sensitive føtter ekstra godt. Ekstra slitesterke sokker Sokkene er forsterket i hæl og tå, dessuten holder sokker av bambus mye lenger på fargen enn vanlige sokker. Til sammen bidrar dette til ekstra slitesterke sokker.

Miljøvennlig og fri for kjemikalier. Bambus vokser hurtig uten kjemiske plantevernmidler eller kunstgjødsel. Bambus er 100% biologisk nedbrytbar og fornybar. Bambus er en gressvekst, og akkurat som gress er bambus hurtigvoksende og skyter opp på nytt uten omplanting. Bambus er den raskest voksende planten i verden.

Den største bambusen kan bli opptil 40 meter høy og vokser en halv meter per dag. Våre sokker er laget av den panda-vennlige moso-bambusen, dvs. de kommer fra Phyllostachys pubescens, en bambussort som pandaer ikke spiser. Bambus regulerer temperaturen En av bambusfiberens mange positive egenskaper er at den fungerer naturlig temperaturregulerende og lar huden puste. Føttene dine holdes varme om vinteren og deilig svale om sommeren.

Passer derfor også for deg som har dårlig blodsirkulasjon i føttene. Naturlig friske og antibakterielle. Bambussokker er naturlig antibakterielle, motvirker fotsopp og forhindrer vond lukt fra føttene. Ekstra mykt stoff. Bambussokker er mye mykere enn vanlige sokker av bomull og kjennes deilige mot huden. Våre sokker er laget av 80% bambus,15% polyamid og 5% elastan. Absorberer og fordamper mer fuktighet enn vanlige sokker. Bambusfibre absorberer fuktighet 3 til 4 ganger raskere enn vanlig bomull. Derfor sikrer disse unike sokkene både tørre og behagelige føtter.

Engrospris per par er kun kr. 40,- per par ved kjøp av minimum 60 par.

Veil butikkpris per par er kr. 139,-

Du kan kjøpe vareprøver til engrospris, men det vil komme kr. 79,- i tillegg i porto. Om du har handlet en engrospakke vil det være fri porto.

Bambussokkene selges i engrospakker a 60 par per størrelse.

Produktdetaljer
Sist vist
kr 199.00
3-pakning med bambussokker. Unik kvalitet som bør oppleves. Nå kan du få kjøpt sokker laget av ekte bambus. Det kan absolutt anbefales da det er massevis med fordeler for deg og miljøet. Du merker forskjellen fort, og...
6 andre produkter i samme kategori:
kr 720.00
60 PAR TOPPKVALITET TRENINGSSOKKER. Kjøp større pakker og spar mye. KAPPA sportssokker. Leveres i pakker med 60 par i en valgt størrelse. Miks farger hvite og sorte. (Det er mulig å be om en bestemt farge) Størrelser...
kr 149.00
2-pakning Norweger ull-sokker. Den tykkeste modellen! str.39-42 og 43-46 En bestselger som endelig er tilbake. Mye tykkere og varmere en de fleste. En klar vinner i skapet, skuffen eller i butikkhylla. Det er disse...
kr 99.00
3-PAKNING solide arbeid-sokker KUN KR. 99,- Disse er ypperlige til daglig bruk. Laget for å holde godt hele dagen. God sying, og preg av å være et produkt som er laget for å brukes igjen og igjen. Sitter godt uten å...

Meny

Innstillinger