Kibani® motorsag 58cc. - 2,9hk. - 50cm

KAMPANJETILBUD -30%

Tilbud
kr 2,485.00 kr 3,550.00
3-5 dager
Beskrivelse

Å felle trær og sage ved er ikke noe problem for motorsag Kibani® 58 cc. Motorsagen har en kraftig, luftkjølt 2,9 hk, 2-takts bensinmotor som i kombinasjon med den solide kjeden egner seg til alle tenkelige jobber. Utstyrt med bensinmotor for optimal frihet Fordi motorsagen er utstyrt med en bensinmotor, kan du dra hvor du vil; når alt kommer til alt er du ikke avhengig av en skjøteledning.

Motorsagen har et 50 cm langt sagblad, som det glir gjennom en tykk trestamme som en kniv gjennom smøret. Motorsagen kjører på en blandet smøring på 1:25 (1 liter 2-takts olje på 25 liter Euro 95 bensin). Vi anbefaler Agealube-oljen vår, en totaktsolje som er spesielt utviklet for hagemaskiner. Denne oljen smører alle motordeler utmerket, forhindrer avsetninger på tennpluggen og sikrer ekstremt god korrosjonsbeskyttelse når den står stille. Dessuten sikrer oljen betydelig mindre røyk enn billigere oljer. Agealube-oljen har en praktisk doseringsflaske som den nøyaktige doseringen av olje kan måles på en enkel måte. Følg med! Det er mulig å bruke Aspen 4 og opprettholde riktig blandingsoljeforhold på 200 ml til 5 liter bensin.

Garantien dekker ikke motorsag forårsaket av for lite oljesmøring. Nyttige funksjoner for optimal sikkerhet og brukervennlighet Motorsagen er utstyrt med automatisk kjedesmøring, som garanterer optimal drift av motorsagen. Du kan kontrollere oljetilførselen selv med justeringsskruen. Du kan bestille riktig kjedeolje umiddelbart. Motorsagen er også utstyrt med et kjedebremssystem. I det øyeblikket motorsagen gir et tilbakeslag, stopper motoren umiddelbart.

Det brede håndtaket sikrer at du kan holde motorsagen komfortabelt og sikkert. Bestill vårt praktiske tilbehør med en gang For å jobbe med trygghet med motorsagen leverer Affordable Shoppen.nl også forskjellige sikkerhetsprodukter, for eksempel arbeidshansker og saghjelmer. I tillegg har vi også forskjellige praktiske produkter i sortimentet som gjør det enklere og lettere å jobbe i hagen: se på øksene, makulene og saghesten. Tilbehør: * Sagblad 50 cm * Kjede 50 cm 20 cm * Fil * Beskyttende sagblad * Drivstoffflaske * Skrutrekker * Tennplugnøkkel * unbrakonøkkel 2x Grunntips: * Arbeide med en motorsag er aldri uten risiko. Les bruksanvisningen nøye før bruk. Hvis du aldri har jobbet med motorsag, anbefales det å følge en trening. * Når maskinen står stille i omtrent 3 måneder, fjern alt drivstoff fra tanken og forgasseren, start maskinen og la den gå til maskinen går i stykker. Dette forhindrer blokkeringer og startproblemer. * Ikke bruk blandet smøring som har stått stille lenge, men start alltid med fersk blandet smøring. Gammel smøring av blanding kan forårsake blokkeringer og startproblemer. * Forhindre brudd på kjetting og arbeid alltid med en skarp kjede. Du kan skjerpe kjeden med den medfølgende filen. Synes du at sliping er vanskelig eller for mye bry? 

På siden vår kan du bestille et reservekjede til en konkurransedyktig pris.

For å redusere slitasjen på guidene i jockeyhjulet kan du regelmessig vri sagbladet. På denne måten sliter lederne jevnt på begge sider, og du vil glede deg over den lenger. * Piler på sagkjedet og sagbladet indikerer riktig retning på sagkjeden. Når du plasserer kjeden, er det viktig å følge den retningen. * Sagkjeden må ha en viss spenning. Når du løfter sagkjeden i midten av sagbladet, skal leddene bare ikke komme ut av sporet til sagbladet. Når det er tilfelle har du satt riktig spenning. Du kan justere spenningen med den medfølgende skrutrekkeren. * For å forlenge levetiden til maskinen din kan du rengjøre den med en biorens. Denne biologisk nedbrytbare sprayen avfetter og fjerner sta skitt. Bare pensle med en fuktig klut og tørk, så vil maskinen din se ut som ny!

Produktdetaljer
Sist vist
8 andre produkter i samme kategori:
Kibani® 25,4 cc - 25 cm topphånd-sag
-30%
Vis mer
Tilbud
kr 1,953.00 kr 2,790.00
Kibani® 25,4 cc motorsag. 25 cm. Spesifikasjoner Kraftkilde: bensin Motortype: 2-takts Motorforskyvning: 25,4 cc Motoreffekt: 1 hk / 0,8 kW Tomgangshastighet: 3200 o / min Forholdet mellom drivstoff og olje: 25: 1...

Meny

Innstillinger