Kibani® 25,4 cc - 25 cm topphånd-sag

Kibani® 25,4 cc motorsag.

25 cm.

Spesifikasjoner

Kraftkilde: bensin

Motortype: 2-takts

Motorforskyvning: 25,4 cc

Motoreffekt: 1 hk / 0,8 kW

Tomgangshastighet: 3200 o / min

Forholdet mellom drivstoff og olje: 25: 1

Drivstofftype: bensin 98

Oljetype: 2-takts

Drivstofftank kapasitet: 230 ml

Kjedeoljetankens kapasitet: 210 ml

Total lengde ledestang: 30,5 cm

Ledestangoverflate: 25 cm / 10’’

Pitchmål kjetting: 3/8 inch

Klippehastighet: 20 m / s

Støyvurdering: 113 dB

Produktmål: 48x21x21 cm (LxBxH)

Vekt av varen: 3,8 kg

Emballasjedimensjoner: 30 × 25,5 × 26,5 cm (LxBxH)

Fraktvekt: 4,5 kg

Standarder: CE E

Merke: Kibani®

 

Tilbehør

Tennplugnøkkel (1 stk.)

Skrutrekker (1 stk.)

Unbrakonøkkel (2stk.)

Fil (1 stk.)

Drivstoffflaske (1 stk.)

Manual (1 st.)

Tilbud
kr 1,953.00 kr 2,790.00
3-5 dager
Beskrivelse

Kibani® 25,4 cc motorsag. Liten størrelse med stor kraft!

Med den kraftige motoren og det robuste kjeden, er denne sagen ideell for alle typer beskjæring. Motorsagen er utstyrt med en luftkjølt, 2-takts bensinmotor på 0,9 hk, slik at du kan gå hvor du vil med sagen. Motorsagen er enkel å starte takket være det enkle start-systemet.

Alt dette gjør motorsagen til en brukervennlig og lett å håndtere maskin. Automatisk kjedesmøring og kjedebremssystem. Kibani® 25,4 cc motorsag er utstyrt med et 25 centimeter langt sagblad. Kjeden smøres automatisk under bruk. Smøremengden kan justeres ved hjelp av innstillingsskruen på undersiden av sagen. Kjedebremssystem for optimal sikkerhet.

Det myke grepet håndtaket sikrer at motorsagen passer komfortabelt i hånden. Motorsagen Kibani® 25.4 cc., en såkalt tophandlesag.

Fordi det er lite mellomrom mellom håndtakene på denne sagen, er det økt risiko for ulykker på grunn av uventede reaksjoner fra motorsagen. Forsikre deg om at du er kjent med risikoen ved å jobbe med en (tophandle) motorsag og lese bruksanvisningen nøye før bruk. Hold motorsagen fast med begge hender.

Motorsag Kibani® 25,4 cc er ikke egnet til felling av trær og saging av ved. Velg motorsag fra 45 cm eller 58 cm fra Kibani® for dette.

For å gjøre arbeidet i hagen enklere og tryggere, leverer vi praktiske produkter og tilbehør, for eksempel saghjelmer, arbeidshansker, økser, makker og sagbucks.

Motorsagen kjører på en blandingssmøring på 1:25. Vi anbefaler syntetiske baseoljer av høy kvalitet. Med dette smøres alle motordeler på en utmerket måte. Det forhindrer også avsetninger på tennpluggen og oljen gir ekstremt god korrosjonsbeskyttelse når den står stille. Oljen gir betydelig mindre røyk enn billigere oljer. Agealube-oljen har en praktisk doseringsflaske som den nøyaktige doseringen av olje kan måles på en enkel måte.

Tips! Det er mulig å bruke Aspen 4-bensin og opprettholde riktig blandingsoljeforhold på 200 ml olje til 5 liter bensin.

Garantien dekker ikke skader på motoren forårsaket av for lite oljesmøring.

Tilbehør: * Tennplugnøkkel * Skrutrekker * Sekskantnøkkel 2x * Fil * Drivstoffflaske * Manual.

Grunnleggende tips: * Å jobbe med motorsag er aldri uten risiko. Les bruksanvisningen nøye før bruk. Hvis du aldri har jobbet med motorsag, anbefales det å følge en trening.

* Når maskinen står stille i cirka 3 måneder, fjern alt drivstoff fra tanken og forgasseren, start maskinen og la den gå til maskinen stanser. Dette forhindrer blokkeringer og startproblemer.

* Ikke bruk blandet smøring som har stått stille lenge, men start alltid med fersk blandet smøring. Gammel smøring av blanding kan forårsake blokkeringer og startproblemer.

* Forhindre brudd på kjetting og arbeid alltid med en skarp kjede. Du kan skarpe kjedet med den medfølgende filen. Synes du at sliping er vanskelig eller for mye bry?

Reservekjeder selger vi til konkurransedyktige priser. * Piler på sagkjedet og sagbladet indikerer riktig retning på sagkjeden. Når du plasserer kjedet, er det viktig å følge den retningen.

* Sagkjedet må ha en viss spenning. Når du løfter sagkjeden i midten av sagbladet, skal leddene bare ikke komme ut av sporet til sagbladet. Når det er tilfelle har du satt riktig spenning.

Du kan justere spenningen med den medfølgende skrutrekkeren. * tips; For å forlenge levetiden til maskinen din kan du rengjøre den med en biorens. Denne biologisk nedbrytbare sprayen avfetter og fjerner sta skitt. Bare pensle med en fuktig klut og tørk, så vil maskinen din se ut som ny!

Produktdetaljer
Sist vist
Kibani® 25,4 cc - 25 cm topphånd-sag Kibani® 25,4 cc - 25 cm topphånd-sag
-30%
Vis mer
Tilbud
kr 1,953.00 kr 2,790.00
Kibani® 25,4 cc motorsag. 25 cm. Spesifikasjoner Kraftkilde: bensin Motortype: 2-takts Motorforskyvning: 25,4 cc Motoreffekt: 1 hk / 0,8 kW Tomgangshastighet: 3200 o / min Forholdet mellom drivstoff og olje: 25: 1...
8 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger